1 Skip to main content
ΚΙΜΟΥΝΤΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΝΕΑ ΓΝΩΣΗ

Τον Μάιο του 2003 δημιουργήθηκε το Φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης «ΝΕΑ ΓΝΩΣΗ » και στα 17 χρόνια της ζωής του απέκτησε την φήμη ενός οικογενειακού φροντιστηρίου , όπου ο μαθητής αισθάνεται σαν το σπίτι του , έχει άμεση επαφή με τον καθηγητή και βρίσκει απάντηση σε όλες του τις απορίες και τις ερωτήσεις. Τα τμήματα είναι ολιγομελή 2 έως 4 ατόμων, έχει την δυνατότητα να κάνει ακόμη και ιδιαίτερα .

Τα χρόνια πέρασαν η επιτυχία των μαθητών του έκαναν το όνομα και φθάσαμε στην σημερινή εποχή της οικονομικής κρίσης. Αποφάσισα ότι το Φροντιστήριο δεν πρέπει να είναι προνόμιο των λίγων , αλλά ούτε και πολυτέλεια.

Έτσι μείωσα τα δίδακτρα , έτσι ακόμη και με 40 ευρώ το μήνα για τμήμα ή με 10 ευρώ την ώρα για ιδιαίτερα να μπορεί να παρακολουθεί τα μαθήματα του φροντιστηρίου μου! Επίσης αποφάσισα μια έκπτωση 20% στα δίδακτρα σαν ελάχιστη προσφορά στους
-Απόστρατους Αξιωματικούς Αιμοδότες,
-Τρίτεκνους – Πολύτεκνους,
-Αδέρφια,
-Προσκόπους,
-Ομαδικές εγγραφές / εγγραφές από σύσταση ήδη υπάρχοντος,
αλλά και στο προσωπικό των ενόπλων δυνάμεων . Τέλος για τον μήνα Αύγουστο θα γίνουν ΔΩΡΕΑΝ μαθήματα μαθητών Β και Γ Γυμνασίου!!

Στο Φροντιστήριο γίνονται μαθήματα Γυμνασίου , Λυκείου , αλλά και φοιτητών . Υπάρχει πλήρης κάλυψη όλων των μαθημάτων του σχολείου αλλά και υπάρχουν τμήματα παιδικά και ενηλίκων Πιστοποίησης Πληροφορικής.

Αυτό το καλοκαίρι θα δημιουργηθούν και θα ξεκινήσουν νέα τμήματα:
-Γ’ΛΥΚΕΙΟΥ 17 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
-Β΄ΛΥΚΕΙΟΥ 17 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ & 1 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
-Α’ ΛΥΚΕΙΟΥ 1 & 7 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
-ΓΥΜΝΑΣΙΟ 7 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

Φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης « ΝΕΑ ΓΝΩΣΗ » , γιατί

η επιτυχία έκανε το όνομα, αλλά και γιατί

το φροντιστήριο δεν είναι πολυτέλεια!!!

Μιχαήλ Βόγδου 18 Α Τηλέφωνο 2541068881 /6948890921