ΕΙΚΟΝΙΚΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ

ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ #  ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

 

Το Εικονικό Φροντιστήριο είναι μια πρωτότυπη ιδέα και νέο δημιούργημα που έχει σαν σκοπό να ενώσει όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο εκεί που υπάρχουν Έλληνες μαθητές.

Τα Εικονικό Φροντιστήριο δημιουργήθηκε για να προσφέρει στους μαθητές όλης της Ελλάδας μια ουσιαστική βοήθεια, ένα συμπλήρωμα των σχολικών μαθημάτων. Αποτελείται από σειρά θεμάτων (θεωρίας, μεθοδολογίας ασκήσεων, ερωτήσεων κρίσεως, ασκήσεις από όλες τις κατηγορίες και τα είδη), online μαθημάτων, online διαγωνισμάτων που γίνονται στο Chat του site. Ο μαθητής μπορεί να στέλνει τα θέματα και τα διαγωνίσματα απαντημένα και οι καθηγητές του φροντιστηρίου να τα διορθώνουν και αυτά να επιστρέφονται στο μαθητή. Δηλαδή η όλη διαδικασία είναι ίδια με την παρακολούθηση μαθημάτων στο φροντιστήριο, μόνο που γίνεται σύμφωνα με την νέα τεχνολογία και το σπουδαιότερο με μικρότερο οικονομικό κόστος και χωρίς ο μαθητής να μετακινηθεί από το σπίτι του. Το μέλλον δηλαδή είναι εδώ.!!

Ο «εικονικός» μαθητής μπορεί να παρακολουθήσει μαθήματα Μαθηματικών όλων των τάξεων του Γυμνασίου, Φυσική και Χημεία Β και Γ τάξης του Γυμνασίου, Φυσική και Χημεία της Α Λυκείου, μαθήματα Φυσικής, Χημείας Γενικής Παιδείας αλλά και όλων των κατευθύνσεων της Β και Γ Λυκείου. Επίσης μπορεί να παρακολουθήσει μαθήματα Έκθεσης Β και Γ Λυκείου.  Μπορεί να παρακολουθήσει και Μαθηματικά όλων των τάξεων Λυκείου , αλλά και ΕΠΑΛ. Επίσης έχει την δυνατότητα να συμμετέχει σε εικονικά μαθήματα Βιολογίας, Γενικής και κατεύθυνσης της Γ Λυκείου. Επίσης μπορεί να παρακολουθήσει και το μάθημα επιλογής της Γ Λυκείου  Αρχές Οικονομικής Θεωρίας και ΑΟΔΕ.  Τέλος έχει την δυνατότητα να συμμετέχει σε φιλολογικά μαθήματα ( Αρχαία, Λατινικά, Ιστορία, Λογοτεχνικά Κείμενα ) όλων των τάξεων Γυμνασίου και Λυκείου.

Δηλαδή έχει ένα ολόκληρο φροντιστήριο στο σπίτι του με μικρό κόστος. 

 Αν ενδιαφέρεσθε να παρακολουθήσετε ένα από τα τμήματα του «Εικονικού Φροντιστηρίου» και να εγγραφείτε σε αυτό συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα εγγραφής .

Για καλύτερη επιβεβαίωση της εγγραφής στείλτε τα στοιχεία σας (Ονοματεπώνυμο, Τάξη, διεύθυνση email ) στην διεύθυνση

info@neagnosi.gr και θα έχετε άμεσα   απάντηση και για οποιαδήποτε απορία ή πληροφορία θελήσετε!

 

ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ
ΠΟΛΗ
ΧΩΡΑ
ΤΑΞΗ
ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ
E- MAIL
ΣΧΟΛΙΑ - ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ