ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΕΤΕ

ΤΙΣ  ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΑΣ!!

 

Πλησιάζουν οι διακοπές του καλοκαιριού, αλλά ακόμη δεν έχετε κανονίσει τίποτε , επειδή κυρίως είμαστε σαν λαός άνθρωποι της τελευταίας στιγμής! Επίσης πιθανόν δεν έχετε και τον χρόνο να πάτε στο πλησιέστερο γραφείο Τουρισμού για να σας βοηθήσει. Ίσως πάλι είσαστε από τους ανθρώπους που τα κάνουν όλα από το γραφείο τους , χωρίς να κουνηθείτε από την καρέκλα  μπροστά στον υπολογιστή σας!

 

Η τεχνολογία του σήμερα είναι στην διάθεση σας  για να τα οργανώσετε όλα  μόνοι σας. Τα πράγματα είναι πολύ απλά!! Απλώς αποφασίστε  σε ποιο μέρος της Ελλάδας ή του κόσμου θέλετε να πάτε, σε ποια χρονική περίοδο, απλά και οικονομικά , καθίστε  αναπαυτικά στην πολυθρόνα ή την  καρέκλα σας, μπείτε στο ίντερνετ και…

 

Πατήστε www.clubhotel.com  και θα μπείτε σε μια ΔΩΡΕΑΝ υπηρεσία όπου θα σας προσφέρει πάρα πολλές ευκαιρίες  παραμονής  , ανάλογα με την πολυτέλεια, αλλά και το χρήμα που διαθέτετε , γιατί για σας θα ψάξει σε περισσότερα από 30 sites

( ιστοσελίδες )  που ειδικεύονται  σε ξενοδοχεία και τρόπους διαμονής. Λοιπόν κοιτάξτε τι θα πρέπει να κάνετε :

1)      Καθορίζετε το κράτος και το μέρος που θέλετε να πάτε.

2)      Με ένα μόνο κλίκ  πλοηγήστε ανάμεσα σε  800.000 προσφορές διαμονής και βλέπετε 2,4 εκατομμύρια περιγραφές  και φωτογραφίες των ξενοδοχείων που θα θέλατε να επισκεφθείτε. 

3)      Δεν χρειάζεται να ρωτήσετε τους φίλους σας πως τα πέρασαν , γιατί εκεί θα βρείτε τις γνώμες  εκατομμύρια  ανθρώπων , που έχουν επισκεφθεί τα συγκεκριμένα ξενοδοχεία.

4)      Σε αυτήν την ιστοσελίδα μπορείτε να συγκρίνετε τις περιγραφές, φόρους και τιμές όλων των ξενοδοχείων. Μπορείτε να μάθετε online αν υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις την περίοδο που εσείς θέλετε.

 

Στην συνέχεια  αν χρειάζεσθε αεροπορικά εισητίρια  μπορείτε να τα προμηθευτείτε από την ιστοσελίδα www.skyscanner.net  όπου μπορείτε να βρείτε πάνω από 150 αεροπορικές εταιρείες από όλο τον κόσμο , ακόμη και εταιρείες χαμηλού κόστους , να δείτε τις προσφορές που υπάρχουν και να προμηθευτείτε τα αεροπορικά σας εισητίρια online. Το πιο πάνω site θα σας οδηγήσει στην ιστοσελίδα της εταιρείας με την οποία έχετε αποφασίσει να πετάξετε.

Αν επιθυμείτε ακόμη μπορείτε να κλείσετε να διαλέξετε μια από τις 450 εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτων από 145 κράτη και έτσι μόλις θα φθάσετε στον προορισμό σας , να υπάρχει έτοιμο αυτοκίνητο να σας περιμένει!

 

Κιμούντρης  Παναγιώτης

ΝΕΑ  ΓΝΩΣΗ

Φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης και Πληροφορικής

Δαγκλή  1-3  Τηλ. 2541068881

 

 

TRAVEL NEW

 

  Μιας  και το καλοκαίρι έφθασε και οι εξετάσεις των μαθητών μας τέλειωσαν  , καθώς και τα οικονομικά των περισσότερων από εμάς είναι περιορισμένα , για αυτό ψάξαμε για πιο οικονομικές λύσεις  για τις διακοπές μας . Έτσι βρήκαμε αξιόλογες διευθύνσεις από διάφορα καταλύματα στην Ελλάδα , στα νησιά , αλλά και στην Χαλκιδική και σας τις παρουσιάζουμε πιο κάτω :

 

1)      Ψαθόπυργος Πάτρα  www.florida-hotel.gr

2)      Χερσόνησος , Κρήτη www.robinson-hellas.gr

3)      Νάουσα Πάρου www.margarita-rooms.com

4)      Λυγαριές Σύρου www.ligaries-hotel.gr

5)      Μικρή Βίγλα Νάξος  www.oasisnaxos.gr

6)      Φηροστεφάνι Σαντορίνη www.hotelmargarita.gr

7)      Σάντα Μαρία Νάουσα Πάρου www.surfbeach.gr

8)      Απολλώνια Μήλος www.villagallis.gr

9)      Σαντορίνη  www.glykeriastudios.gr

10)  Νάξος www.santa.katerina.gr

11)  Ερέτρια  www.negorponteresort.gr

12)  Χαλκιδική  www.potidea-palace.gr

13)  Νησιά Αιγαίου www.travelling-aegean.gr

14)  Ξενοδοχεία-καταλύματα www.travel.gr

15)  Οικονομικά ταξίδια www.lowest-airfare.com

16)  Διακοπές στις Μπαχάμες www.bahamas-mon.com

17)  Μεγάλες πόλεις του κόσμου www.timeout.com

18)  Πολυτελή Ξενοδοχεία www.slh.com

                       

                   Καλά  να περάσετε όπου και αν πάτε !!

TRAVEL NEW # TRAVEL NEW # TRAVEL NEW # TRAVEL NEW # TRAVEL

 

      Για τα Χριστούγεννα ή για κάποιες άλλες διακοπές  το internet μπορεί  να σας  βοηθήσει . 

      Συλλέξαμε μερικές νέα διευθύνσεις που σίγουρα θα σας βοηθήσουν :

1)  www.octopustravel.gr   Το πρώτο βήμα είναι πάντα η αναζήτηση του ιδανικού προορισμού , που στατιστικά μπορεί να βρίσκεται στο εξωτερικό γιατί οι προορισμοί της πατρίδας μας στερούνται υπηρεσίας online κρατήσεων.

2) www.nyloo.com  Εδώ μπορείτε να βρείτε αναλυτικές πληροφορίες για 200 χειμερινά καταλύματα και να κάνετε κράτηση σε περίπου 200 χειμερινά καταλύματα.

3) www.hit3-60.com

4) www.yourgreece.gr

5) www.lastminute.gr

6) www.greciatours.gr

7)Για κρατήσεις σε  αεροπορικά εισιτήρια οδηγηθείτε στα  www.anixe.gr  , www.airtichets.gr

8) Γνωρίστε τον προορισμό σας πριν μπείτε στο αεροπλάνο , καθώς μπορείτε να γνωρίζετε σε ποιο σημείο της πτήσης του βρίσκεται ένα αεροπλάνο. Να βρείτε τις επίσημες αργίες , να μαθαίνεται μια ξένη λέξη κάθε μέρα για την χώρα προορισμού σας.     Όλα αυτά στο  www.travlang.com

9)  Μιας και είπαμε για μεταφράσεις στα ταξίδια μας υπάρχει και το αντίστοιχο site  http://babel.altavista.com/tr   . Εκεί θα βρείτε μετάφραση ακόμη και από τα κινέζικα.

 

TRAVEL NEW # TRAVEL NEW #  TRAVEL NEW # TRAVEL NEW # TRAVEL

 

 

Αν και οι διακοπές στην Ελλάδα για φέτος θα είναι κάπως απλησίαστες , αν και η χώρα μας είναι μια από τις ακριβότερες στην Ευρώπη  εμείς την προτιμάμε…

       Τα σχολεία , τα μαθήματα , οι εξετάσεις  τέλειωσαν  το καλοκαίρι έφθασε και εμείς δεν μπορούμε να φαντασθούμε  τις διακοπές μας χωρίς την θάλασσα , τις παραλίες και την ομορφιά της πατρίδας μας…

       Πάντως όπου και να αποφασίσετε να περάσετε  τις διακοπές σας εμείς και το διαδίκτυο θα σας βοηθήσουμε να ανακαλύψετε ότι πιο όμορφο , πιο οικονομικό για την μεταφορά  και για τα καθημερινά σας έξοδα.

       Μια πρώτη πρόταση είναι το www.nyloo.com που σε στέλνει στα ομορφότερα μέρη της πατρίδας μας , με όσες πληροφορίες χρειάζεσαι για να περάσεις αξέχαστα,  ένας εξαίσιος ταξιδιωτικός οδηγός 

        Μια αρκετά πρωτότυπη ιδέα κάνει πράξη το site www.airphotos.gr  . Εδώ είναι συγκεντρωμένες αεροφωτογραφίες από περιοχές της Ελλάδας προσφέροντας έναν διαφορετικό τρόπο γνωριμίας της χώρας μας.

         Για να προγραμματίσετε τις διακοπές στην πατρίδα μας  θα σας βοηθήσουν οι σελίδες  των www.greektourismtravel.com και www.hit360.com/greek

         Δυο ιδιαίτερα χρήσιμα site  είναι οι ιστοσελίδες www.eurocheapo.com και www.bookitcheap.com , όπου μεταξύ άλλων μπορείτε να αναζητήσετε φτηνά αεροπορικά εισιτήρια και να βρείτε προσφορές για διαμονή , ενοικιάσεις αυτοκινήτων  κτλ.

          Χρήσιμες πληροφορίες για όλους τους ταξιδιώτες σε προορισμούς εντός και εκτός Ελλάδας μπορείτε να βρείτε  στις πιο κάτω ιστοσελίδες

1)      www.uk.placestostay.com ( πολλά καταλύματα σε ολόκληρο τον κόσμο )

2)      www.expedia.com  ( διαμονή, ενοικιάσεις αυτοκινήτων )

3)      www.abouthostels.com ( youth hostels )

4)      www.travellerspoint.com ( τα πάντα για τους ταξιδιώτες )

5)      www.cheapaccommodation.com ( προσφορές για διαμονή )

6)      www.travel.yahoo.com

7)      www.tripadvisor.com

8)      www.independenttraveler.com ( χρήσιμες συμβουλές για το μέρος που θέλετε να επισκεφθείτε )

 

             Αν θέλετε να συνδυάσετε   τις διακοπές σας με μουσική τότε μπορείτε να αντλήσετε πληροφορίες από τις ιστοσελίδες www.didimusic.gr και www.musicday.gr 

       

              Από εμάς  δεν μένει παρά να περάσετε καλά , να ξεκουραστείτε  και σας περιμένουμε να γυρίσετε πίσω γεμάτη ενέργεια .

              Μην ξεχνάτε από τον Οκτώβριο  ECDL το χρήσιμο εργαλείο για το μέλλον σας  ακόμη και για τον διορισμό σας στο Δημόσιο θα προσφέρεται από το Φροντιστήριο μας  ΝΕΑ  ΓΝΩΣΗ. 

 

ΑΣΚΗΣΕΙΣ*SMSFREE*HEALTH*TRAVEL*CHAT*SPECIALINFORMATION

     Όταν τα μαθήματα στο σχολείο θα έχουν τελειώσει , αλλά και όταν θα έχουμε διακοπές , τα Χριστούγεννα , το Πάσχα , αλλά και όταν θα πρέπει να προγραμματίσετε τις εκδρομές του σχολείου σας , τότε πρέπει να μας συμβουλευθείτε…

  Ο τρόπος προγραμματισμού των διακοπών λίγο δύσκολος . Η μέθοδος  μοιάζει να είναι ένας! Ο κλασικός, δηλαδή πηγαίνεις σε ένα γραφείο τουρισμού βλέπεις τα «πακέτα» διακοπών, βλέπεις τις τιμές ( βάζεις πάντα ένα 30% γιατί ο πράκτορας πρέπει να ζήσει) γίνονται κάποια τηλέφωνα και φεύγεις….

Ευτυχώς όμως που είμαστε στην εποχή του internet και όλα γίνονται τόσο εύκολα…αν ξέρεις τις σωστές διευθύνσεις! Αυτό προσπαθώ να σας προσφέρω από αυτήν την σελίδα. Το δικαιούσθε άλλωστε ύστερα από τόσο διάβασμα και τόση αγωνία.

   Πριν μερικά χρόνια ζήλευα κάτι ξένους τουρίστες που ερχόταν στην χώρα μας σχεδόν «τζάμπα» έμεναν 2 με 4 βδομάδες εδώ σε ξενοδοχεία πολυτελείας και εμείς με τα ίδια χρήματα μέναμε μόλις 3 μέρες!! Κυριολεκτικά ένιωθα ξένος στον τόπο μου! Αυτό γίνεται γιατί οι μεγάλες ξένες εταιρείες έχουν κλείσει «πακέτα» εκδρομών πριν αρκετό καιρό με καλές τιμές, όταν πλησιάζουν οι ημερομηνίες αποσύρουν το ενδιαφέρον τους και μετά ξαναεμφανίζονται, ο δε ξενοδόχος για να μη μείνει χωρίς πελατεία δίνει τα αντίστοιχα πακέτα  στην μισή τιμή. Εμείς τι μπορούμε να κάνουμε..

   Μπορούμε να πάμε στους ξένους μεγάλους οργανισμούς τουρισμού και μέσω internet  να κλείσουμε συνήθως με την πιστωτική μας κάρτα το ταξίδι των ονείρων μας σε εξευτελιστική τιμή! Σας δίνω παρακάτω τις διευθύνσεις των μεγαλύτερων οργανισμών τουρισμού της Γερμανίας και καλή επιτυχία!

Travel to Greece

http://www.reise-direkt.de/

http://www.tui.de/

http://www.ltu.de/
skyscanner.net

  Βέβαια για να μην αδικήσουμε και το ελληνικό internet υπάρχουν αξιόλογοι «τόποι» όπως το   και το www.all-hotels.gr , καθώς και το www.yassou.net . Υπάρχει και ο ελληνικός οργανισμός τουρισμού που μπορεί να σε βοηθήσει αρκετά www.gnto.gr , αλλά να τονίσουμε ότι το ελληνικό internet είναι ακόμη στην νηπιακή του μορφή , επομένως καλή θα ήταν και μια επιβεβαίωση με το τηλέφωνο.

  Τώρα για το αεροπορικό εισιτήριο αν αυτό είναι απαραίτητο «ψάξτε» το θέμα  στα :

www.cheaptickets.com , www.lowestfare.com , στα ελληνικά sites δημοπρασιών ( που ξέρετε μπορεί κάτι να πέσει στα χέρια σας) ,www.fleamarket.gr  και κάπου στα ξένα στο όπου όσο πλησιάζει η ώρα αναχώρησης οι τιμές των εισιτηρίων «πέφτουν» διαβολικά!!

  Θέλετε και προσφορές ξενοδοχείων ? Για ψάξτε το θέμα στο www.hoteldiscount.com όπου ένας μεγάλος αριθμός ξενοδοχείων  σε 75 πόλεις του πλανήτη σας περιμένουν.

   Αν πάλι δεν μείνατε ικανοποιημένοι υπάρχουν τα ελληνικά portals και οι μηχανές αναζήτησης που θα σας βοηθήσουν μη τα περιμένετε όλα  έτοιμα!!

   Έμεινε και τίποτα που να μη σας είπα ? Ρωτήστε για τα εστιατόρια, τα θεάματα, ακόμη και τα νοσοκομεία αχρείαστα να είναι , του τόπου προορισμού σας. Μα που?     Μα φυσικά στο Internet !!!

 

    ΚΑΛΟ  ΤΑΞΙΔΙ, ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ , ΚΑΛΗ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ !