Από σήμερα  το φροντιστήριο μας  έπαψε να είναι προνόμιο των λίγων , αλλά έγινε  ένα Φροντιστήριο για όλους!! Τα δίδακτρα του είναι προσιτά σε όλους , χωρίς να υστερεί σε ποιότητα, που είναι ολιγομελή, ομοιογενή τμήματα με έμπειρους και καταξιωμένους καθηγητές. Και συγκεκριμένα  για όλα τα τμήματα Γυμνασίου τα μηνιαία δίδακτρα είναι 80 ευρώ  , για όλα τα τμήματα Λυκείου είναι 119 ευρώ και  για εντατικά τμήματα πληροφορικής είναι 99 ευρώ!

 

Tα πτυχία πληροφορικής δηλ. γνώσης ηλεκτρονικού υπολογιστή  είναι απαραίτητα και αναγκαία για οποιαδήποτε θέση εργασίας στο Δημόσιο μέσω του ΑΣΕΠ για τον λόγο αυτό προγραμματίστε να τα πάρετε , αφού γραφθείτε  σε ένα από τα τμήματα που υπάρχουν στο φροντιστήριο .

    Τώρα από αυτό το καλοκαίρι  υπήρχαν  νέα τμήματα γνώσης ηλεκτρονικών υπολογιστών για τα μικρά παιδάκια του Δημοτικού  , όπου σε πρωτοποριακό  περιβάλλον τα παιδιά μέσω του ηλεκτρονικού υπολογιστή περιηγούνται  στις πόλεις του κόσμου που διαλέγουν.

   Οι  εξετάσεις πιστοποίησης στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές συνεχίζουν να γίνονται με θαυμάσια  αποτελέσματα και έχουν την έγκριση του Υπουργείου Παιδείας. Βέβαια η πιστοποίηση αυτή γίνεται με πιστοποιήσεις  από όλους τους οργανισμούς όπως π. χ. του κρατικού πανεπιστημίου Cambridge, ICT, ΑCΤΑ και   όλες οι εξετάσεις γίνονται στους χώρους του φροντιστηρίου μας.  Παρακολουθούμε τις εξελίξεις στην πιστοποίηση στην χώρα μας  και θα είμαστε πάντα συνεπείς και χρήσιμοι στον τομέα της πιστοποίησης των γνώσεων στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές.

   Επίσης υπάρχουν τμήματα απόκτησης πτυχίου πιστοποίησης γνώσεων υπολογιστή  λίγο πριν τις εξετάσεις του ΑΣΕΠ , όπου σε πολύ λίγο χρονικό διάστημα μπορείτε να αποκτήσετε το πτυχίο και να δώσετε εξετάσεις.

   Γίνονται  μαθήματα  AUTOCAD για φοιτητές και μηχανικούς.

   Επίσης άρχισαν μαθήματα φρεσκαρίσματος των γνώσεων πληροφορικής για όσους εκπαιδευτικούς ( καθηγητές και δασκάλους ) θέλουν να αποκτήσουν την κρατικό πιστοποίηση γνώσεων στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές.

   Έγιναν και γίνονται εγγραφές για μαθητές με υψηλούς στόχους , εκτός αυτών που αφορούν  την πληροφορική και αυτόν που αφορούν  τον διετή κύκλο προετοιμασίας για τις εξετάσεις εισαγωγής στο Πανεπιστήμιο και ΤΕΙ. . Φέτος οι εγγραφές ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο…

    Από  τον Σεπτέμβριο 2006  υπάρχουν τα Επαγγελματικά Λύκεια  με ύλη Ενιαίου Λυκείου για την πρώτη Λυκείου και για αυτόν τον λόγο υπάρχουν ειδικά τμήματα στο φροντιστήριο μας .

    Το site μας  , όπως μας λέτε είναι  πολύ όμορφο! Σας γνωρίζουμε ότι οι ειδήσεις μας ενημερώνονται κάθε 2 ώρες. Δηλαδή έγινε ένα πραγματικό εκπαιδευτικό και όχι μόνο portal. Η περιήγηση στο site μας είναι μια πραγματική απόλαυση και η ενημέρωση του συνεχής!

1) www.idsvtravel.com     Ταξιδιωτικός – τουριστικός οδηγός που σας ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο με τις καλύτερες τιμές.

 2) www.oikiakaeidh.gr     Ηλεκτρονικό πολυκατάστημα με οικιακά είδη, ιδανικό για δώρα σε φίλους και γνωστούς.

 3) www.akouein.gr  Αν θέλετε να βελτιώσετε την ηχητική ποιότητα του Home Cinema χωρίς να αλλάξετε συσκευές.

 4) www.marketeye.gr   Δικτυακό μάτι στα τεκταινόμενα της Σοφοκλέους.    

 5) www.astrologynet.gr  , Προσφέρει καθημερινά αστρολογικές προβλέψεις . Όσοι πιστοί προσέλθετε!!

  6) www.bsa.gr/com/index/doctor   Μικρές συμβουλές για τις πρώτες ενέργειες που μπορεί να κάνει κάποιος μέχρι να έλθει ο γιατρός ξεκινώντας από τις δηλητηριάσεις.

   7) www.leonidas.com  Τα υπέροχα σοκολατάκια και άλλα γλυκά π[ου έκαναν την χώρα μας διάσημη.

   8) www.e-view.gr Όποια και αν είναι η ηλικία σας ή το φύλο σας , περάστε υπέροχα  σε ένα site  με όμορφο περιβάλλον που θα σας κρατήσει υπέροχη συντροφιά.

   9) www.makemymegastore.com Ηλεκτρονικό πολυκατάστημα όπου μπορείτε να αγοράσετε σχεδόν τα πάντα , ακολουθώντας τις χρήσιμες οδηγίες.

  10) www.sansimera.gr    Το ελληνικό Αλμανάκ. Θα βρείτε χρήσιμα πράγματα  για κάθε χρονική στιγμή .   

   Επειδή το κρύο φέρνει και τις αρρώστιες του μάλλον θα έπρεπε να συμβουλευθείτε και τις θαυμάσιες σελίδες των ιατρικών site που σας αναφέρω παρακάτω :

1) www.dr-med.gr  ένα site  που φιλοδοξεί να αποτελέσει ένα ολοκληρωμένο ιατρικό portal.

2) www.incardiology.gr  μάθετε πώς να προστατέψετε την καρδιά σας και να ζήσετε μια φυσιολογική ζωή. Επίσης υπάρχουν και υποδείξεις για μια σωστή δίαιτα και διατροφή.

3) www.medis.gr  έχει σαν σκοπό να πληροφορήσει  όλους εμάς που νοιαζόμαστε για την υγεία μας και θέλουμε να την προστατέψουμε.

4) www.medlook.net  όπου παρουσιάζονται οι πιο συχνές παθήσεις και οι τρόποι αντιμετώπισης τους. Ακόμη θα βρείτε ειδικό μέρος για την υγεία των παιδιών μας και την σωστή διατροφή μας.

5) www.iatronet.gr συμβουλές ειδικών , ιατρικές υπηρεσίες , παθήσεις, τρόποι διατροφής.

6) www.antismokingcenter.gr/home.asp  οτιδήποτε μπορεί να είναι κατά του καπνίσματος

7) www.mydiet.gr  προτάσεις, συμβουλές από ειδικούς διατροφολόγους προσαρμοσμένες στις ανάγκες μας.

8) www.stress.gr   η εμφάνιση των ψυχικών νοσημάτων οφείλεται συνήθως στους ρυθμούς της σύγχρονης ζωής. Μάθετε να  αντιμετωπίζετε σωστά τα ψυχικά σας προβλήματα.

9) www.childanxiety.net Είναι πηγή ενημέρωσης και πληροφόρησης για παιδικές παθήσεις που σχετίζονται με το άγχος και την συμπεριφορά των παιδιών.

10) www.psychology.org εδώ μπορείτε να βρείτε λίστα με θέματα που σχετίζονται με τον τομές της παιδοψυχολογίας .

11) www.iator.gr Ιατώρ: γιατρός, θεραπευτής . Είναι μια 15νθήμερη έκδοση για την σύγχρονη ιατρική εποχή. Δηλαδή είναι ένα πλήρες ιατρικό περιοδικό.

12) www.iatronet.gr πληροφορίες για τη ν διατροφή, την φυσική κατάσταση, την ιατρική, τους ιατρούς, για την επίδραση της ηλιακής ακτινοβολίας.

13) www.care.gr/first-aids πως θα αντιδράσετε σε επείγοντα περιστατικά , όπως καρδιακή ανακοπή, αιμορραγία, θερμοπληξία, δηλητηρίαση κτλ.

14) www.paidiatros.com περιέχει αναφορές στην παιδιατρική , χρήσιμη βάση ενημέρωσης για την υγεία και την διατροφή των μικρών παιδιών.

15) www.health.in.gr/first_aid πληροφορίες για το περιεχόμενο του κουτιού των πρώτων βοηθειών.

 

Θαυμάστε τον έλεγχο του Αϊνστάιν  την χρονιά του 1896. Οι βαθμοί είναι σύμφωνα με την γερμανική βαθμολογία  της  εποχής    όπου το 1 ήταν το άριστα και πάνω από το 4 ήταν κάτω από την βάση.

         Αυτός ο έλεγχος είναι και η φωτογραφία της βδομάδας για σήμερα!