ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΜΟΥ ΦΙΛΟ…...

 

1)      Αν θα πρέπει να πεθάνεις πριν από μένα   , ρώτησε αν μπορείς να πάρεις μαζί σου έναν φίλο!

2)      Αν ζήσεις 100 χρόνια , θα ήθελα να ζήσω 100 χρόνια μείον μια μέρα !!

3)      Η  πραγματική φιλία είναι η  υγεία ! Η αξία της σπάνια αναγνωρίζετε έως ότου την  έχεις χάσει !!

4)      Ένας πραγματικός φίλος είναι δίπλα σου , όταν όλος ο κόσμος σε παράτησε!!

5)      Ο μπαμπάς μου συνήθιζε να λέει  ότι όταν πεθάνεις και έχεις πέντε αληθινούς φίλους τότε η ζωή σου ήταν θαυμάσια!!

6)      Αν όλοι οι φίλοι μου πέφτουν από μια γέφυρα , εγώ δεν θα πέσω μαζί τους , αλλά….θα πάω από κάτω να τους πιάσω και να  τους σώσω !

7)      Κράτα έναν πραγματικό φίλο και με τα δυό σου χέρια !   

8)      Μην πας μπροστά μου, γιατί μπορεί να μην μπορώ να σε ακολουθήσω ! Μην πας από πίσω μου , γιατί μπορεί να μην μπορώ να σε οδηγήσω !   Πήγαινε  δίπλα μου και γίνε φίλος μου!

9)      Όλοι ακούν αυτά που λες !! Οι φίλοι σου σε προσέχουν !  Αλλά οι πιο καλοί φίλοι προσέχουν και τι λες!

10)   Ο αληθινός φίλος είναι εκείνος που γνωρίζει το τραγούδι της καρδιάς σου…  και μπορεί να τραγουδήσει και όταν εσύ έχεις ξεχάσει τις λέξεις   !

 

 

         ΚΙΜΟΥΝΤΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

    ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ Μ.Ε.- ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ

                         ΝΕΑ   ΓΝΩΣΗ

 

 

 

 

FRIENDS

 

 

Τώρα μπορείτε να κάνετε καινούργιες φιλίες με μαθητές/ μαθήτριες από ολόκληρη την Ελλάδα , αλλά και τον κόσμο ολόκληρο , όπου υπάρχουν Έλληνες !

Απλά στείλτε μέσω email στο Contact του site μας την διεύθυνση του email που θα θέλατε να πάρετε απάντηση, γράψτε τα ενδιαφέροντα σας, την ηλικία, την τάξη, την πόλη που ζείτε , εμείς θα τα δημοσιεύσουμε σε αυτήν την σελίδα  και σε λίγο θα πάρετε απάντηση μέσω του email σας από αυτούς που θα θέλουν να γίνουν φίλοι σας. Οι πιο κάτω μαθητές είναι πιστοί φίλοι της ΝΕΑΣ ΓΝΩΣΗΣ, του φροντιστηρίου που τόσο τους βοήθησε και τους βοηθά.

 

                                   

 

                                       ΟΙ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΣΑΣ

 

 

jkimountr@hotmail.com

Λέγομαι Γιάννης , είμαι 13 χρόνων , μαθητής της B τάξης του Γυμνασίου  στην όμορφη πόλη της Ξάνθης, ασχολούμαι με το computer , με τα ηλεκτρονικά παιχνίδια , το ποδόσφαιρο , είμαι φανατικός πράσινος ΠΑΟ και θα ήθελα να γνωρίσω παιδιά της ηλικίας μου με παρόμοια ενδιαφέροντα. Θα χαρώ πολύ να μου γράψεις στην πιο πάνω ηλεκτρονική μου διεύθυνση.

Diamantis@xan.forthnet.gr

Το όνομα μου είναι Διαμαντής. Ζω στην πόλη της Ξάνθης , είμαι μαθητής της Β΄ Λυκείου και θα ήθελα να γνωρίσω μαθητές και μαθήτριες από όλα τα μέρη της Ελλάδας. Είμαι 17 ετών. Αν θέλεις γράψε μου στην πιο πάνω διεύθυνση.

Debbie_glyka@yahoo.com

Λέγομαι Δέσποινα , είμαι 16 ετών και θα ήθελα να γνωρίσω μαθητές και μαθήτριες από κάθε γωνιά της πατρίδας μου. Τελειώνω την Α΄ Λυκείου και μένω στην Ξάνθη. Αν θέλεις γράψε μου στην πιο πάνω διεύθυνση.

Lostthebull@yahoo.com

Με λένε Αντώνη, είμαι 16 ετών και του χρόνου θα είμαι στην Β΄ Λυκείου . Θα ήθελα να γνωρίσω κορίτσια και αγόρια από όλο τον κόσμο , για να γίνουμε φίλοι. Μένω στην όμορφη πόλη της Ξάνθης. Θα χαρώ πολύ αν μου γράψεις.