Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΜΕΡΟΣ 2.

 

-Πως σε λένε , όμορφε?  Μου είπε  μια μισόγυμνη  κοπέλα, κάθισε δίπλα μου και μου άγγιξε τα πόδια μου.

- Μήτσο, εσένα? Από πότε είσαι στην Ελλάδα ? της ψιθύρισα. Ήταν η πρώτη φορά που πήγαινα σε ένα τέτοιο μαγαζί, σε ένα μπαρ γεμάτο από γυναίκες….

- Φωτεινή. Είμαι ρουμάνα και ζω στην Ελλάδα εδώ και 8 χρόνια. Δουλεύω σαν στρίπερ σε διάφορα μέρη. Αρχικά ήλθα για διακοπές εδώ , αλλά μου άρεσε και έμεινα εδώ!! Θα με κεράσεις ένα ποτό?

- Τι θα ήθελες?

- Μια μικρή σαμπάνια! Έγνεψε στον σερβιτόρο που την έφερε το ποτό της  ένα αναψυκτικό σε μορφή και κόστος μιας σαμπάνιας!

 

Μου άγγιξε τα πόδια και το χέρι της  πήγε ανάμεσα στα πόδια μου. Νόμιζε ότι  έχω διεγερθεί , αλλά πόσο λάθος έκανε.  Ποτέ δεν θα πήγαινα με μια τέτοια γυναίκα!!

 

Ήταν η πρώτη μου φορά σε ένα τέτοιο μαγαζί , με μια τέτοια γυναίκα. Πήγα  για το χατίρι ενός φίλου μου. Ήθελε να γνωρίσει ρουμάνες που δουλεύουν στην πόλη μας, είχε ένα κώλυμα με αυτές!! Με μεγάλη δυσκολία δέχθηκα την πρόταση του και αφού μίλησα με την  φίλη μου στην Ρουμανία , πήγαμε….. την ποθούσα τόσο πολύ και θυμόμουν τις μοναδικές στιγμές μας εκεί….

 

-         Πώς σε λένε ? είπα σε μια κοπέλα που γνώρισα στο ιντερνέτ εκείνη την μέρα στις 11 Ιουλίου 2005.

-         Roxana. Τώρα τελειώνω το λύκειο και δίνω εισαγωγικές εξετάσεις  για το πανεπιστήμιο.

-         Εμένα Μήτσο και  έχω  ένα φροντιστήριο στην Ξάνθη. Σου αρέσει η ελληνική μουσική ?

-         Ναι!! Πάρα πολύ! Έχεις να μου στείλεις ?  Εγώ έχω ρουμανική μουσική αν θέλεις.

 

Κάπως έτσι ξεκίνησε η αγάπη μας ….η τόσο περίεργη αγάπη μας!!  Της έδειξα τις φωτογραφίες του γνωστού ηθοποιού Τζώτζωρου  σαν να ήμουνα εγώ. Με την φαντασία μου εγώ ήμουνα ο όμορφος αυτός ηθοποιός. Προσπάθησα να την κοροϊδέψω. Και έτσι δεν πίστεψα ποτέ σε αυτήν την σχέση. Αυτή 20 χρονών και γω 45 . Εγώ εδώ στην Ελλάδα και αυτή εκεί στην Ρουμανία!!

Στην αρχή με πίστεψε. Αρχίσαμε να μιλάμε. Σχεδόν κάθε μέρα. Γνωρισθήκαμε καλύτερα. Την κατάκτησα! Νόμισα με την ομορφιά του Τζώτζωρου, του όμορφου ηθοποιού. Έτσι νόμιζα τότε. Άρχισε ένας τρελός έρωτας μεταξύ μας.  Δεν της είχα πει την πραγματική ηλικία των 45 χρόνων μου γιατί εκείνη είχε μόλις 20 !! Ήμουνα ένας δειλός!! Με αγάπησε παράφορα.

 

-         Αγάπη μου, μόνο σε σένα θα αφήσω να με αγγίξω όπου θέλεις εσύ! Σε κανέναν δεν άφησα να με αγγίξει. Θα είσαι ο πρώτος μου!

 

Τα λόγια της με τρέλαιναν. Έπρεπε να της μιλήσω!! Να της πω ότι την κοροϊδεύω. Ύστερα από 10 περίπου μήνες γνωριμίας είχα αποφασίσει να της πω την αλήθεια και έτσι να θέσω τέλος στη  σχέση μας. Θα της έλεγα ότι δεν είμαι η όμορφη φιγούρα της φωτογραφίας , αλλά ένας ηλικιωμένος, ένας γέρος για αυτήν!!

 

-         Ξέρεις μου πέφτουν τα μαλλιά!

-         Αγάπη μου, από τις φωτογραφίες που μου έστειλες δεν μου φαίνεται ότι έχεις τέτοιο πρόβλημα! Αλλά στο δέμα που σου στέλνω , θα υπάρχει ένα φάρμακο κατά της πτώσης των μαλλιών. Σε παρακαλώ να το παίρνεις! Θα σε βοηθήσει.

 

            Πράγματι στο δέμα που μου έστειλε περιείχε εφημερίδες, περιοδικά  και φάρμακα για τα μαλλιά μου.

-         Ξέρεις ότι δεν είμαι έτσι όπως δείχνουν οι φωτογραφίες που σου έστειλα.!! Ξέρεις ότι δεν είμαι 28 χρονών , όπως σου έχω πει !!

-         Μη μου λες τίποτα!!  Περίμενε ένα λεπτό και θα σου στείλω μια φωτογραφία να μου πεις αν γνωρίζεις τον κύριο  της φωτογραφίας αυτής!!

 

Περίμενα 3 λεπτάκια έως ότου φθάσει η φωτογραφία σε μένα και τότε… Ω  Θεέ μου!! Στην φωτογραφία ήμουνα εγώ!!! Ήταν η πραγματική μου φωτογραφία!!  Μου ερχόταν να λιποθυμήσω!! Δεν ήξερα τι να πω!!  Μίλησε πρώτη :

-         Μπορεί να είμαι μικρή, αλλά χαζή δεν είμαι σίγουρα!!

-         Ήξερα πως είσαι και δείχνεις . Και αυτό από το σάιτ που έχεις στο δίκτυο, συνέχισε…

-         Ειλικρινά δεν ξέρω τι να πω!! Με άφησες άφωνο! Τώρα να υποθέσω ότι όλα τέλειωσαν μεταξύ μας…είπα γεμάτος πίκρα.

-         Όχι αγάπη μου!! Σε αγαπώ έτσι όπως είσαι! Δεν με ενδιαφέρει η ηλικία σου , ούτε και πως δείχνεις!!  Εγώ σε θέλω όπως είσαι!! Σε θέλω ειλικρινά !! Σε ερωτεύθηκα  έτσι όπως είσαι , για τον πραγματικά εσωτερικό σου κόσμο, για την  καρδιά και την ψυχή σου. Για όλα όσα μου έδειξες όλο αυτόν τον καιρό που είμαστε μαζί!! Άνθρωπε μου ΣΕ ΑΓΑΠΑΩ!!! Πίστεψε με!!

-         Αλλά σε κορόιδεψα!! Σου είπα ψέματα! Πως μπορείς και με αγαπάς??

 

Roxana !!!  Είσαι η μοναδική αγάπη μου, είσαι ο ήλιος της ζωής μου!! ΣΕ ΘΕΛΩ!! Θα θελα να είμαι μια ολόκληρη ζωή μαζί σου!!

 

ΔΑΚΡΥΑ  ΑΓΑΠΗΣ!!!  Έτρεχαν δάκρυα από τα ματάκια της !

-         Έρωτα μου, γιατί πρέπει να φύγεις ? Συγχώρα με , αλλά δεν μπορώ να συγκρατηθώ!! Τι όμορφες μέρες περάσαμε μαζί , αγάπη μου, αλλά πέρασαν τόσο γρήγορα….Πρέπει να γυρίσεις στο σπίτι σου !!!

ΔΑΚΡΥΑ ΑΓΑΠΗΣ !!!  Γέμισαν το πρόσωπο μου , έτρεχαν πάνω μου….

 

Ερχόταν 11 Ιουλίου   , η πρώτη επέτειος της γνωριμίας μας !1 Κάθε μήνα η 11η Ιουλίου ήταν και μια γλυκιά επέτειος μας! Αλλά η 11η Ιουλίου 2006 θα ήθελα να ήμασταν μαζί στην Ρουμανία, ωα το γιορτάσουμε μαζί με ένα ποτήρι κόκκινο κρασί!

Πήρα το λεωφορείο για την Ρουμανία. Έφευγα για να την συναντήσω! Ύστερα  από δύο χρόνια γυρνούσα στην χώρα που τόσο αγαπούσα, αλλά πήγαινα και στην μικρή, μεγάλη αγάπη μου. Περίμενα το λεωφορείο στη Θες/νίκη! Έβλεπα διάφορα ζευγαράκια, οικογένειες να αποχωρίζονται με δυσκολία. Είδα δάκρυα ΑΓΑΠΗΣ!! Πήρα το λεωφορείο και μετά από 20 ώρες ταξιδιού  έφθασα στο Βουκουρέστι. Κοιτούσα έξω από το τζάμι να την δω! Τίποτα!! Κανείς δεν με περίμενε!  Την τηλεφώνησα.

-         Που είσαι αγάπη μου?

-         Έρωτα μου, φθάνω, άργησα λίγο!

 

Μου πέρασε για λίγο από το μυαλό ότι με κορόιδεψε ότι με αγαπά! Με έφερε στην Ρουμανία και με άφησε μόνο. Αλλά αυτό μου φάνηκε κάπως περίεργο και παρατραβηγμένο. Πέρασαν 20 δραματικά λεπτά!!

-         Ξέρεις την κοπέλα που περιμένεις? Με ρώτησε ένας ταξιτζής που έγινε τσιμπούρι όσο καιρό την περίμενα!  Μια κοπέλα πάει μέσα στο γραφείο και κάποιον ψάχνει!

 

Κοίταξα προς τα εκεί! Ακόμη και τώρα που το ξαναφέρνω στο μυαλό μου …τρέμω!!! Την είδα από πίσω!! Δεν την γνώρισα. Την ήξερα μόνο από μπροστά , όπως την έβλεπα  στο yahoo messenger  με την κάμερα. Τότε γύρισε μπροστά. Την είδα , την γνώρισα! Ήταν ΑΥΤΗ!! Ήταν το μωρό μου, ήταν η ΘΕΑ μου!! Κούνησα το χέρι μου! Άρχισε να τρέχει προς τα μένα! Με έφθασε! Πήδηξε πάνω μου. Με αγκάλιασε! Έβαλε τα ζεστά χείλια της πάνω στα δικά μου! Άνοιξε το στόμα της, έβαλε την γλώσσα της μέσα στο στόμα μου. Με φίλησε όπως δεν με έχει φιλήσει καμία κοπέλα στην ζωή μου!

Μαζί της ήταν και ένας ταξιτζής, με βοήθησε με τα πράγματα μου. Ενώ μας οδηγούσε στην γκαρσονιέρα που νοίκιασα  δεν με άφηνε από την αγκαλιά της, με φιλούσε με πάθος!! Αισθανόμουνα πολύ αμήχανα, πολύ περίεργα!  Φθάσαμε στο  σπίτι, μπήκαμε μέσα. Ήμουνα μόνος μου, εγώ ένας 45άρης μαζί με ένα μωρό 20 χρόνων. Μου έδωσε ένα ακόμη φιλί.

-Αγάπη μου, παρακαλώ , μη μπαίνεις μέσα στο δωμάτιο μας! Μόνο ένα λεπτό να ετοιμάσω κάτι!

 

Το λεπτό αυτό κράτησε έναν αιώνα!! Άνοιξε την πόρτα και με άφησε να μπω μέσα. Ήταν όλα τόσο οργανωμένα εκεί. !!  Υπήρχε μια θαυμάσια μουσική, κεριά αναμμένα παντού, ένα κρεβάτι με λουλούδια πάνω του…άρωμα να σε μεθά!! Ένα διπλό κρεβάτι….

Την πήρα στην αγκαλιά μου. Η κούραση του ταξιδιού μου πέρασε με μιας!! Χόρευα μαζί της έναν αισθησιακό χορό. Έκλεισα τα μάτια μου και άρχισα να την φιλώ. Την κρατούσα από το κεφάλι, έβαλα το χέρι μου μέσα στα  πυκνά μαλλιά της. Μύριζε θαυμάσια , με μέθυσε τρελά!! Από τα χείλια της η γλώσσα μου έφθασε στον λαιμό της. Ήθελα να την γευτώ!! Ήταν τόσο γλυκιά! Το κορμί της ήταν τόσο σφικτό, τόσο απαλό.

-         Είχαμε κάνει εικονικό έρωτα μέσα  από το ιντερνέτ , αλλά ήταν ψεύτικος!!

 

 Έκλεισα το κινητό μου και αφέθηκα στα χέρια και στο κορμί της! Οι δικοί μου νόμισαν ότι κάτι έπαθα και θα έφθαναν μέχρι και την πρεσβεία να με βρουν. Είχα όντως χαθεί σε έναν κόσμο μαγικό, παραμυθένιο, στον κόσμο ΤΗΣ !! Πρώτη φορά αισθανόμουνα έτσι, πρώτη φορά τέτοια συναισθήματα  με πλημμύριζαν. Πρώτη φορά ήμουνα τόσο ερωτευμένος!

-         Έρωτα μου, εγώ δεν ξέρω την  γεύση του έρωτα. Δεν ξέρω πότε πρέπει να τελειώσω… Σε αγαπώ πάρα πολύ, ούτε μπορείς να φαντασθείς πόσο!! Θέλω να σε ευχαριστήσω στον έρωτα !!

Αν και ήμουνα κουρασμένος ύστερα από 20 ώρες ταξίδι έκανα έρωτα όπως ποτέ άλλοτε στην ζωή μου!  Στις 5 μέρες που ήμασταν μαζί στο Βουκουρέστι  υπήρχε μόνο ένα σώμα !! Ήμασταν  παντού μαζί , κάναμε έρωτα σαν δύο τρελοί , είχαμε ένα τρομερό πάθος!! Την ποθούσα  συνεχώς και περισσότερο!

 

Οι όμορφες μέρες, στιγμές δυστυχώς περνούν γρήγορα!! Ανεβήκαμε στο τραίνο για την Arad, την πόλη της.  Ήμασταν σε ένα βαγόνι με κουκέτες! Δηλαδή με κρεβάτια . Το ταξίδι κράτησε μια ολόκληρη νύχτα. Φθάσαμε στο σπίτι της. ΟΙ γονείς της μου δώσαν τα πάντα! Κοιμηθήκαμε μαζί, οδηγούσα το αυτοκίνητο τους , έκαναν τα πάντα για να με ευχαριστήσουν. Μου ετοίμασαν ρουμάνικα φαγητά όπως τα είχα αποθυμήσει! Οι γονείς της ήταν άγγελοι , όπως και αυτή.

Μια μέρα φύγαμε με το τρένο για την Τιμισοάρα, την πρώτη πόλη στην Ρουμανία όπου έζησα και έμαθα την γλώσσα. Εκεί έμεινα ένα χρόνο σαν φοιτητής. Ήμασταν μαζί τόσο ευτυχισμένοι εκεί , περπατήσαμε σε ολόκληρη την πόλη. Πήγαμε στα μέρη που έζησα στην φοιτητική μου ζωή!!

-         Αγάπη μου, πρέπει πάντα να είσαι καθαρός και να αλλάζεις τα εσώρουχα σου. Κοίταξε έτσι πρέπει να πλένεσαι. Πήρε το σαπούνι και άρχισε να με πλένει. Με περιποιόταν τόσο πολύ!!!

-         Αγάπη μου, γιατί με ρωτάς γιατί σε προσέχω τόσο πολύ!!  ΣΕ ΑΓΑΠΩ  ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!! ΣΕ ΑΓΑΠΩ αληθινά και θα έκανα τα πάντα για σένα!

 

Με έκανε μασάζ με τα χέρια της. Κουραζότανε αλλά συνέχιζε, με έκανε να αισθάνομαι τόσο όμορφα!! Με πρόσεχε τόσο πολύ!!! Ήταν η γκέισα μου! Ήταν ένας αληθινός άγγελος για μένα.

 

ΔΑΚΡΥΑ ΑΓΑΠΗΣ έτρεχαν από τα μάτια της . Με αγκάλιαζε. Δεν με άφηνε να φύγω. Το λεωφορείο που θα με έπαιρνε  πίσω στην πατρίδα ήταν μπροστά μου.

-         Αγάπη μου, σε θέλω!! Σε αγαπώ πάρα πολύ!! Σε θέλω!! Συχώρα με αλλά δεν μπορώ να συγκρατηθώ. Κλαίω που φεύγεις!! ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ να προσέχεις την αγάπη μας. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ και δεν θέλω να σε χάσω. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΖΗΣΩ ΧΩΡΙΣ ΕΣΕΝΑ!!

 

ΔΑΚΡΥΑ  ΑΓΑΠΗΣ έτρεχαν από τα μάτια της. Πήρα τον δρόμο της επιστροφής.  Δάκρυα αγάπης έτρεχαν μέσα μου.

Με κρατούσε σφικτά, δεν με άφηνε να φύγω. Το λεωφορείο ήταν έτοιμο να φύγει. Ήταν βρεγμένη από τα δάκρυα της αγάπης.

-         Δεν θα σε ξεχάσω αγάπη μου. Θα σου δίνω συνέχεια αναπάντητες κλήσεις.  Ήταν τα τελευταία μου λόγια και ξεκίνησε το ταξίδι του αποχωρισμού!!

 

ΣΗΜΕΡΑ  κοιμήθηκα στο σπίτι μου. Μου τηλεφώνησε , μου έκανε μια αναπάντητη μεγάλης διάρκειας ! Έτρεξα να προλάβω την κλήση της. Το τηλέφωνο μου ξέφυγε από τα χέρια, έπεσε κάτω!

 

Η φωνή της ακουγόταν με δυσκολίες . Ήταν γεμάτη αγάπη  κι ας πέρασαν μόλις 3 μέρες  αποχωρισμού.

- Αγάπη μου σε θέλω πάρα πολύ, σε αγαπώ τόσο πολύ!! Δεν θέλω να σε χάσω!  Είσαι ο ήλιος της ζωής μου, μου είπε σε ωραία ελληνικά!!

 

-         Μιχάλη, άντε πάμε στις ρουμάνες πόρνες! Ποθώ τόσο πολύ την Roxana μου!!

 

-         Εμένα με λένε , Φωτεινή, εσένα ? Πάρε  το νούμερο του τηλεφώνου μου και κάλεσε με οπότε γουστάρεις να κάνουμε σεξ!

 

ΣΕ ΑΓΑΠΩ  Roxana !! ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ  ΧΩΡΙΣ ΕΣΕΝΑ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ!!