ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΠΑΡΑΤΟΥΝ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥΣ

 

Όταν είσαι από το πρωί μέχρι το βράδυ χρόνια ολόκληρα , με το ίδιο πρόσωπο , και η Αντζελίνα  Τζολί να ήταν, θα την βαριόσουνα!

 

Φαντάσου τον εαυτό σου  να ετοιμάζει τις βαλίτσες του και να φεύγει. Αλλά  πρέπει να σκεφτείς δυό φορές πριν κάνεις πράξη όλες σου τις φαντασιώσεις!

 

ΠΛΗΞΗ – ΜΟΝΟΤΟΝΙΑ

 

Σε κάθε ζευγάρι  έρχονται στιγμές που περνούν ώρες ολόκληρες χωρίς να αλλάξουν ούτε μια κουβέντα! Πολλά πράγματα που παλιά τους τρέλαναν , τώρα  δεν τους προκαλούν κανένα ενδιαφέρουν. Για παράδειγμα , ο τρόπος που πίνει τον καφέ  και γελά η σύζυγος όταν μιλά στο τηλέφωνο με τις φίλες της  . Αν σου έρχεται να την εγκαταλείψεις , σκέψου ότι και αυτή θα βρει χιλιάδες  λόγους  που την πειράζουν στην  συμπεριφορά σου μαζί της.   

 

Η ΞΑΝΘΙΑ  ΣΕΞΙ  ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ 

 

Μπορείς να κοιτάς όσο θέλεις, αλλά να μην αγγίζεις  . Σίγουρα θα συναντήσεις μια κομψή όμορφη κοπέλα στην δουλειά σου, θα εντυπωσιαστείς , θα το κρύψεις από την γυναίκα σου . Γνωρίζεις πως είναι η  γυναίκα σου. Η νέα σου γνωριμία έχει 53 κιλά και δείχνει ωραία , αλλά σίγουρα δεν ξέρεις τι κρύβει πίσω της. Επιπλέον ύστερα από μια τέτοια περιπέτεια ίσως να χρειασθείς να αλλάξεις δουλειά!! 

 

Η  ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΣΟΥ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ

 

Αν  και είναι η παλιά σου αγαπημένη, σε κάνει πάλι να ονειρεύεσαι. Μην ξεχνάς ότι οι αιτίες που χωρίσατε σίγουρα δεν έχουν χαθεί  , αλλά τώρα φαινομενικά  δεν υπάρχουν. Επιπλέον με το πέρασμα του χρόνου , ο χαρακτήρας της  άλλαξε  μάλλον προς το χειρότερο. Το να παρατήσεις την γυναίκα σου για ένα παλιό σου  πάθος  είναι σχεδόν πάντα ένα μεγάλο λάθος.

 

Η  ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ  ΤΗΣ 

 

Αν  έχεις μια γυναίκα  που σου συμπεριφέρεται με τον χειρότερο τρόπο και εσένα  , αλλά  και τον διευθυντή της δουλειά της , δεν είναι καλή στην  δουλειά της και  δείχνει  σαν  ένα τέρας με ανθρώπινη φωνή,  δημιουργεί συνεχώς προβλήματα σε όλους και έγινε «διάσημη» για αυτό, τότε ΝΑΙ έχεις κάθε λόγο να την εγκαταλείψεις στο χάλι της.

 

ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΑ  ΛΕΦΤΑ

 

Αν  έχετε προβλήματα  με τα λεφτά , είναι  πάρα πολύ λογικό να θέλεις  το σκάσεις  για να γλυτώσεις . Τις πιο πολλές φορές όμως  μετά το διαζύγιο  τα οικονομικά προβλήματα  πολλαπλασιάζονται. Με τον ίδιο μισθό , τα  ίδια λεφτά  θα πρέπει να συντηρείς δυο σπίτια , τα φροντιστήρια των παιδιών σου,  το πανεπιστήμιο των παιδιών σου, για να μην λογαριάσουμε  τον μισθό του δικηγόρου , το μοίρασμα της περιουσίας σου που τόσο δύσκολα και με τόσες θυσίες δημιούργησες. Εκτός αν η σύζυγος  ξοδεύει συνεχώς τα λεφτά σου στα ψώνια ή   είναι εξαρτημένη από παιχνίδια τύχης στο καζίνο . Εκτός από την τελευταία περίπτωση σκεφτείτε το πολλές φορές πριν αποφασίσετε  να χωρίσετε .

 

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ  ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΣΕ ΤΡΕΛΑΙΝΟΥΝ

 

Αυτό  είναι!! Τι να κάνεις ? Είναι  δικά  σου!! Ήθελες να τα έχεις  και τώρα  που θα χωρίσεις  πάλι θα μείνουν δικά σου . Μάθετε να συζητάτε με τα παιδιά σας, να τα μάθετε τρόπους. Γιατί αν φθάνετε  σε καταστάσεις υστερίας σίγουρα  ευθύνεστε μόνο εσείς!!

 

ΑΝ  ΓΝΩΡΙΣΕΤΕ  ΜΙΑ ΜΙΚΡΟΥΛΑ  ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ  ΤΡΕΛΑΝΕΙ

 

Μια πιτσιρίκα σας έχει τρελάνει , η διαφορά της ηλικίας είναι τεράστια, σας λέει ότι σας  ερωτεύθηκε . Τότε είναι πολύ πιθανόν είτε να σας δουλεύει , είτε να την δουλεύετε  . Μπορεί να την τρελάνατε με την συμπεριφορά  σας ,με  τα γκρίζα λίγα μαλλιά σας, με  τα δώρα που τις κάνατε  , με την   εμπειρία σας, τα γλυκά σας λόγια .

Αλλά  μπορεί και να παίζει θέατρο ή  να της αρέσουν  οι εμπειρίες με ανθρώπους μιας κάποιας ηλικίας . Πολλά μπορεί… Ένα είναι σίγουρο ότι την ζωή μας δεν θα έπρεπε να την μοιρασθούμε ανάμεσα σε δύο γυναίκες. Δηλαδή  παντρευτήκατε  στα 32 και αυτή ήταν  23 χρονών , και τώρα ύστερα από 18 χρόνια γάμου , θα χωρίσετε για να ζήσετε με μια μικρούλα των 23 χρόνων για να ζήσετε μαζί της τα υπόλοιπα 18  χρόνια της ζωής σας  .

 

ΧΩΡΙΣ  ΚΑΜΙΑ ΕΠΑΦΗ

 

Είναι  γεγονός ότι οι σύζυγοι πολλές φορές δεν βρίσκουν χρόνο ούτε και να χαιρετηθούν , επειδή είναι πολύ απασχολημένοι  σαν γονείς, στην δουλειά τους  μέχρι αργά το βράδυ, με τις δουλειές του σπιτιού. Αν δεν έρχεσθε σε επαφή  ίσως να ευθύνεστε εσείς. Προσπαθώντας να λύσετε τα προβλήματα των άλλων ξεχνάτε τα δικά σας. Μην κρατάτε τα προβλήματα μέσα σας, προσπαθήστε να τα συζητήσετε μαζί  .

 

ΚΑΚΕΣ  ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ

 

Δεν υπάρχει  κανένας που να μην τις έχει. Αν δεν τις έχει σίγουρα  , είναι  ΤΕΛΕΙΟΣ!! Το να τραγουδά στο μπάνιο , να χτυπά τα χέρια του, να λέει τα ίδια ανέκδοτα συνέχεια, να γελά δυνατά! Ο κάθε  ζωντανός άνθρωπος κάνει πράγματα που μας κουράζουν. Αν χωρίσετε με την σύζυγο σας για αυτόν τον λόγο , τότε προετοιμαστείτε να δεχθείτε τις συνήθειες ενός άλλου  ανθρώπου.

 

ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ

 

Αν  οι δουλειές  του σπιτιού είναι άγνωστες  για το λεξιλόγιο σας τότε  καλύτερα βρείτε μια γυναίκα να σας βοηθάει . Αν είσαι  παθιασμένος με την καθαριότητα τότε ποτέ σας δεν απολαύσατε την τρέλα να πετάτε κάτω τα ρούχα σας.

 

ΚΙΜΟΥΝΤΡΗΣ  ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΜΕΣΗΣ  ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ   

ΝΕΑ  ΓΝΩΣΗ

ΔΑΓΚΛΗ  1 – 3  ΞΑΝΘΗ

ΤΗΛ. 2541068881