Η επιλογή της ιδανικής συζύγου!

 

 

Σίγουρα κάποιοι από σας  θα σκεφτήκατε το τελευταίο διάστημα να κάνετε πρόταση γάμου στην καλή σας. Αυτά τα πράγματα όμως θέλουν μεγάλη προσοχή.  Λοιπόν η  υποψήφια σύζυγος σας θα πρέπει να ικανοποιεί τα παρακάτω  κριτήρια.

 1. Να διαθέτει ιδιόκτητο σπίτι σαν  προίκα (κατά προτίμηση όχι στην ίδια πολυκατοικία με τους γονείς της. Ξέρεις πόσο έχουν πάει τώρα πια τα επιτόκια του στεγαστικού δανείου );

  2. Να κατάγεται από την ίδια πόλη στην οποία πρόκειται να ζήσετε. (Οφέλη: α) έχει τη μάνα της και τις φίλες της κοντά για να της λύνουν τα όποια  υπαρξιακά προβλήματα της β) έχει τη μάνα της κοντά για να σας κρατάει το παιδί όταν δουλεύετε / βγαίνετε για διασκέδαση / πάτε διακοπές γ) έχει τη μάνα της κοντά γιατί αν δεν την έχει κοντά θα σας φάνε τα αεροπλάνα για ψύλλου πήδημα).

  3. Να είναι διορισμένη στο Δημόσιο (α) για να σχολάει στις 2:30 κάθε μέρα ούτως ώστε να προλαβαίνει να διαβάζει τα παιδιά / να μαγειρεύει / να καθαρίζει / να σιδερώνει κτλ β) για να μη μείνει ποτέ άνεργη και να φέρνει ένα μισθό στο σπίτι για να μην αναγκάζεσαι εσύ να φέρνεις δυο μισθούς με διπλοβάρδιες).

  4. Να διαθέτει μόνιμη συνδρομή σε Γυμναστήριο τουλάχιστον 3 χρόνια πριν σε γνωρίσει. (Αυτό σου δίνει ελπίδες ότι θα συνεχίσει το γυμναστήριο και μετά που θα σε παντρευτεί οπότε υπάρχει μια πιθανότητα να μην γίνει αρκουδάκι  μετά που θα γεννήσει και θα αφεθεί).

  5. Να έχει Δίπλωμα Οδήγησης και δικό της αυτοκίνητο (αν δε θες να κάνεις το μόνιμο ταξιτζή στα παιδιά - Αγγλικά / Γαλλικά / Χορός / Κολυμβητήριο / Ζωγραφική / Μπαλέτο / Πιάνο / Φροντιστήριο κτλ), αλλά και σε αυτήν.

  6. Να είναι Νοικοκυρά και να της αρέσει να ασχολείται  με τις δουλειές του σπιτιού. (Δεν σου έχει κάνει εντύπωση πόσες χιλιάδες αλλοδαπές απασχολούνται σε οικιακές δουλειές; Ούτε το γεγονός ότι οι εν λόγω αλλοδαπές παίρνουν 5 ευρώ / ώρα ενώ η γυναίκα σου μόλις 3,75 ευρώ / ώρα; (="βασικός" μισθός 600 € δια 160 εργατοώρες μηνιαίως). Φοβάμαι ότι θα μας βάζει μέσα…

  7. Να έχει πάει με τουλάχιστον 5 άνδρες πριν σε γνωρίσει εκ των οποίων να έχει ερωτευτεί παράφορα τουλάχιστον 2. Αν δεν έχει πάει με τουλάχιστον 5 άνδρες πριν σε παντρευτεί, να είσαι απολύτως βέβαιος πως θα πάει μετά που θα σε παντρευτεί... Θα μου πείτε γιατί 5 και όχι πιο λίγους ή πιο πολλούς… Απλά το 5 νομίζω ότι είναι οριακό.

     8. Να είναι όμορφη (λεπτομέρεια όχι απαραίτητη εάν και εφόσον ισχύουν τα προηγούμενα 7 κριτήρια).

 

ΚΙΜΟΥΝΤΡΗΣ  ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

ΝΕΑ  ΓΝΩΣΗ

ΔΑΓΚΛΗ 1-3   ΤΗΛ.2541068881

 

 

15  ΛΟΓΟΙ  ΠΟΥ Ο ΣΟΚΟΛΑΤΕΝΙΟΣ ΑΓΙΟ-ΒΑΣΙΛΗΣ

               ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ  ΚΑΛΟΣ  ΑΠΟ ΕΝΑΝ  ΑΝΔΡΑ!!!

 

 

 1. Μπορείς να τον μοιρασθείς με την μαμά σου , χωρίς να υπάρξει καμιά παρεξήγηση. Τι αντίθετο μάλιστα !!
 2. Μπορείς να τον  παρατήσεις όταν περάσει η ημερομηνία λήξεως.
 3. Είναι πάρα πολύ καλός και σε ευχαριστεί ακόμη και όταν είναι μικρός.
 4. Μπορείς να τον χαρείς χωρίς κανένα  πρόβλημα και χωρίς καμιά αναστολή.
 5. Όταν τελειώσεις μαζί του δεν είσαι υποχρεωμένη να του πεις πόσο καλός ήταν.
 6. Σε κάνει να ξεχνάς όλα σου τα προβλήματα.
 7. Μπορείς να τον χαίρεσαι 60 μέρες τον χρόνο συνέχεια!
 8. Όταν σε ευχαριστεί φωνάζοντας από ευχαρίστηση δεν ξυπνάς τους γείτονες.
 9. Σε  κάνει λίγο πιο χονδρή, αλλά δεν σε αφήνει έγκυο.
 10. Πάντα έχει ένα όμορφο περιτύλιγμα
 11. Έχει όμορφο σχήμα και κρύβει μέσα του ευχάριστες εκπλήξεις
 12. Υπάρχει σε πολλά μεγέθη και αν χορτάσεις μπορείς να τον αφήσεις και να συνεχίσεις αργότερα.
 13. Η οικογένεια του είναι επίσης πάρα πολύ γλυκιά.
 14. Δεν αρέσει το ποδόσφαιρο και δεν κάθεται μπροστά στην τηλεόραση
 15. Σίγουρα δεν είναι παντρεμένος, δεν έχει παιδιά  και δεν πηγαίνει με την φίλη σου ενόσω εσύ είσαι στην αγορά για να του πάρεις το δώρο που θα του αρέσει.

 

 

ΚΙΜΟΥΝΤΡΗΣ  ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

              ΝΕΑ    ΓΝΩΣΗ

ΔΑΓΚΛΗ  1 – 3  ΤΗΛ. 2541068881