ΚΑΝΟΝΕΣ  ΓΙΑ ΜΙΑ ΟΝΕΙΡΕΜΕΝΗ  ΣΧΕΣΗ

 

Σκέφθηκες  ότι υποχωρείς πολύ συχνά, ότι κάνεις πάντα τα ίδια λάθη , ότι όλα όσα κάνεις  οδηγούν σε λάθη και οδηγούν την σχέση σου σε αδιέξοδο? Ακολούθησε λοιπόν τους πιο κάτω 7 απλούς κανόνες , που θα σε βοηθήσουν για μια καλύτερη σχέση στο μέλλον.

 

Κανόνας  1ος

 

Αν η σχέση σου έχει φθάσει στο απροχώρητο, σταμάτησε  την. Δεν έχει νόημα να είσαι με κάποιον  με τον οποίο αισθάνεσαι άσχημα . Αν μείνεις μαζί του από υποχρέωση δεν καταφέρνεις τίποτε! Κόψε την σχέση και το κακό από την ρίζα του. Θα υποφέρεις , αλλά θα σου περάσει.

 

Κανόνας 2ος

 

Μην προσπαθείς να γίνεις αυτό που δεν είσαι. Ναι εντάξει, είδες κάποια  όμορφη

και ξετρελάθηκες μαζί της. Προσπαθείς να την κατακτήσεις και συμπεριφέρεσαι  σαν να μην είσαι ο ίδιος σου εαυτός, αλλά κάποιος άλλος. Αυτή είναι μια χαζή κίνηση. Αν καταφέρεις και την κατακτήσεις , θα αγαπά μια φαντασίωση και όχι εσένα. Για αυτό παίξε τον δικό σου ρόλο , να είσαι ο εαυτός σου και να είσαι σίγουρος ότι θα στο εκτιμήσουν.

 

Κανόνας 3ος   

 

Μην προσπαθείς  να ξαναζωντανέψεις μια νεκρή σχέση. Αν βλέπεις ότι τα πράγματα δεν καλυτερεύουν , κάνε εσύ το πρώτο βήμα και διέκοψε την. Δεν έχει νόημα να κοροϊδεύετε ό ένας τον άλλον. Ξέρω είναι λίγο δύσκολο, αλλά αν συνεχίσετε έτσι κάποια στιγμή πάλι θα χωρισθείτε, και τότε θα είναι και πιο δύσκολο.

 

Κανόνας 4ος

 

Αν είναι τεμπέλης, δεν έχει στόχους και οράματα , δεν θέλει τίποτε από τη ζωή του. Εσύ θα προσπαθήσεις να του δημιουργήσεις στόχους, αλλά το πιο πιθανόν είναι να σε τραβήξει στο μέρος του. Χωρίς να το θέλει θα σου διώξει τα όνειρα σου. Με κανέναν τρόπο δεν πρέπει  να τον ακολουθήσεις. Έχεις βάλει κάποιους σκοπούς στη ζωή σου, διατήρησε τους πάσει θυσία!

 

Κανόνας 5ος

 

Αν συνέχεια είσαστε σαν τον σκύλο με την  γάτα, αν και αυτό στην αρχή μπορεί να προκαλεί κάποιο ενδιαφέρον στη συνέχεια κουράζει… Υπογράψτε ένα σύμφωνο ειρήνης και ζήστε ειρηνικά και αγαπημένα μαζί.

 

Κανόνας 6ος

 

Μισεί  την οικογένεια σου. Δεν υποφέρει την μητέρα σου, αλλά και την αδελφή σου την θεωρεί « ελευθερίων ηθών ». Τι θέλεις και ασχολίσε μαζί του? Το γεγονός ότι δεν εκτιμά τους συγγενείς σου θα τον οδηγήσει σε κακές σχέσεις με όλους και  σε μεγάλα προβλήματα με σένα.

 

Κανόνας  7ος

 

Είναι  ένας ασθενής χαρακτήρας και μπορείς να τον κάνεις ότι θέλεις. Αν και αυτό στην αρχή σε συμφέρει γιατί πάντα θα γίνεται το δικό σου , στη συνέχεια όμως θα θέλεις δίπλα σου έναν ισχυρό χαρακτήρα που να σε βοηθά στις δύσκολες στιγμές σου.

 

Ενόσω διαβάζεις αυτές τις γραμμές προσπάθησε να κάνεις τους δικούς σου κανόνες. Γράψε σε μια κόλα χαρτί τι θα ήθελες από τους δικούς σου, τι αντίθετα  δεν σου αρέσει σε αυτούς, τόλμησε και πες τους τα και τότε …θα αισθανθείς ένας νέος, καινούργιος άνθρωπος.

 

Και, λάβε υπόψη σου ότι θα ήθελες κάποιον που να σε αγαπά για αυτό που είσαι.

 

Π. Κιμούντρης

 

Φροντιστήριο Μ.Ε. – Πληροφορικής

         «   ΝΕΑ   ΓΝΩΣΗ  »

Δαγκλή   1  -   3  Τηλ. 2541068881

www.neagnosi.gr