ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ  «  ΝΕΑ  ΓΝΩΣΗ  »

 

       Τον Μάιο του 2003 δημιουργήθηκε το Φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης «ΝΕΑ  ΓΝΩΣΗ » και στα 8 χρόνια της ζωής του απέκτησε την φήμη ενός οικογενειακού φροντιστηρίου , όπου ο μαθητής αισθάνεται σαν το σπίτι του , έχει άμεση επαφή με τον καθηγητή  και βρίσκει απάντηση σε όλες του τις απορίες και τις ερωτήσεις. Τα τμήματα είναι ολιγομελή 2 έως 4 ατόμων, έχει την δυνατότητα να κάνει ακόμη και ιδιαίτερα .

            Τα χρόνια πέρασαν η επιτυχία των μαθητών του έκαναν το όνομα και φθάσαμε στην σημερινή εποχή της οικονομικής κρίσης. Αποφάσισα ότι το Φροντιστήριο δεν πρέπει να είναι προνόμιο των λίγων , αλλά ούτε και πολυτέλεια.

Έτσι μείωσα τα δίδακτρα , έτσι ακόμη και με 40 ευρώ το μήνα για τμήμα ή με 10 ευρώ την ώρα για ιδιαίτερα να μπορεί να παρακολουθεί τα μαθήματα του φροντιστηρίου μου! Επίσης αποφάσισα μια έκπτωση 20% στα δίδακτρα σαν ελάχιστη προσφορά στο αξιέπαινο έργο των εθελοντών αιμοδοτών της πόλης μας «Η ΑΓΑΠΗ» , αλλά και στο προσωπικό των ενόπλων δυνάμεων  . Τέλος για τον μήνα Αύγουστο θα γίνουν ΔΩΡΕΑΝ μαθήματα μαθητών Β και Γ Γυμνασίου!!

             Στο Φροντιστήριο γίνονται μαθήματα Γυμνασίου , Λυκείου , αλλά και φοιτητών . Υπάρχει πλήρης κάλυψη των πιο κάτω μαθημάτων :  Φυσική, Χημεία, Μαθηματικά, Βιολογία , Α.Ο.Δ.Ε., Ανάπτυξη Εφαρμογών,  Φιλολογικά Μαθήματα Αρχαίων, Λατινικών, Ιστορίας, Λογοτεχνικών Κειμένων, Έκθεσης. Υπάρχουν τμήματα παιδικά και ενηλίκων Πληροφορικής , τμήματα φοιτητών γλώσσας προγραμματισμού C++ και Fortran.

             Δημιούργησα τμήματα ατόμων με μαθησιακές δυσκολίες με ειδικευμένο προσωπικό.

             Αυτό το καλοκαίρι τα μαθήματα θα αρχίσουν αρχές Ιουλίου για Μετεξεταστέους . Επίσης τότε θα αρχίσουν νέα τμήματα Β και Γ Λυκείου , γιατί πιστεύω ότι το καλοκαίρι οι μαθητές έχουν αρκετό ελεύθερο χρόνο για να συμπληρώσουν τις ελλείψεις τους και να αφομοιώσουν την νέα τους ύλη . Έτσι οι επαναλήψεις θα αρχίσουν πιο νωρίς και  η επιτυχία θα είναι πιο κοντά! Όλο το καλοκαίρι θα δημιουργούνται νέα τμήματα!

Φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης « ΝΕΑ  ΓΝΩΣΗ  » , γιατί

 

η  επιτυχία έκανε το όνομα, αλλά και γιατί

 

το φροντιστήριο  δεν είναι πολυτέλεια!!!

 

Στον πεζόδρομο της Δαγκλή  1-3  Τηλέφωνο 2541068881 /6948890921

 

info@neagnosi.gr                                                           www.neagnosi.gr

 

 

 

My name is Panagiotis Kimoundris and I live and work in the beautiful city of Xanthi in northern Greece as a professor in a private school named “ NEW GNOSI” . This school has been established by me in May of 2003 !

I was born in 31-03- 1958 in Xanthi. On June 30, 1982 I graduated Chemical Engineering . In the years 1984,1985 and 1986 I worked as a professor in a technical Lyceum in Physics and Chemistry.

 

The “New Gnosi” has lessons about Greek language, Maths , Physics , Chemistry and   lessons about learning PC.

 

My telephone number is +32541068881 and its adress is

DAGLI 1 – 3 ( CENTRAL SQUARE )

XANTHI

67100 GREECE