Το μωρό μου  έγινε άνδρας  τώρα και βλέπει με χαρά όλους του τους κόπους να φέρουν αποτελέσματα  , οι επισκέπτες να ξεπερνούν τους 232.000 μέσα στα λίγα χρόνια της λειτουργίας του και γέμισε χαρά όταν έμαθε ότι το παμπάλαιο φροντιστήριο Η ΓΝΩΣΗ  από τον Ιούνιο δεν θα υπάρχει πια. Σε αντίθεση με την ΝΕΑ ΓΝΩΣΗ που αποκτά νέα τμήματα και μάλιστα αριστούχων. Αυτό αποδεικνύει ότι  η ποιότητα της δουλειάς φέρει κόσμο και επιτυχία σε ένα φροντιστήριο, όχι η μιζέρια και η κακοδιαχείριση.  

 

Για την δημιουργία του νέου μου Φροντιστηρίου που τώρα  κατάφερε κάτι το μοναδικό  όχι μόνο για την μικρή πόλη της Ξάνθης , αλλά για ολόκληρη την Ελλάδα , που είναι η συνεργασία με διεθνή πανεπιστήμια και ιδρύματα , που δίνουν πιστοποίηση γνώσης ηλεκτρονικών υπολογιστών  . Έτσι έχουμε την τιμή να δίνουμε πιστοποιήσεις γνώσης ηλεκτρονικών υπολογιστών   με εξετάσεις που γίνονται στους χώρους των φροντιστηρίων μας, εκτός από το ECDL  και την MOS ( MICROSOFT )  αλλά και το αγγλικό πανεπιστήμιο του CAMBRIDGE !

           Η εξήγηση της τελειοποίησης  του μωρού μου  βρίσκεται σε μια ιστορία  που σας γράφω πιο κάτω :

           « Ένας άντρας πουλούσε πορτοκάλια στο μέσο ενός δρόμου. Ήταν αναλφάβητος κι έτσι δεν διάβαζε ποτέ εφημερίδες. Έβαζε στο δρόμο μερικές πινακίδες και όλη την μέρα διαλαλούσε τη γεύση του εμπορεύματος του.

              Όλοι  αγόραζαν και ο άντρας πρόκοψε. Με τα χρήματα που απόκτησε έβαλε περισσότερες πινακίδες και άρχισε να πουλάει περισσότερα φρούτα. Οι δουλειές προόδευαν γρήγορα, όταν ο γιος του , που ήταν μορφωμένος και είχε σπουδάσει σε μια μεγάλη πόλη , πήγε και τον βρήκε:

-         Μπαμπά , δεν ξέρεις ότι οι καιροί είναι δύσκολοι για την χώρα μας ;  Η οικονομία της χώρας είναι σε πολύ κακή κατάσταση !

             Ανήσυχος , ο άντρας μείωσε τον αριθμό των πινακίδων και άρχισε ξανά να πουλάει εμπόρευμα χειρότερης ποιότητας γιατί ήταν πιο φτηνό. Οι πωλήσεις κατρακύλησαν αμέσως.

              Ο γιος μου  έχει δίκιο σκέφθηκε. Οι καιροί είναι όντως δύσκολοι.  »

               Το συμπέρασμα από ολόκληρη αυτήν την ιστορία εξηγεί , γιατί  άφησα  το παλιό , κακής ποιότητας φροντιστήριο και δημιούργησα το καινούργιο δικό μου , που συνεχώς το κάνω και πιο όμορφο. Έτσι εξηγείται που το μωρό μου γίνεται όλο και πιο όμορφο.

               Θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους τους φίλους αυτού μου του site για τα καλά τους λόγια . Είναι μια ηθική επιβράβευση της μεγάλης μου προσπάθειας έτσι ώστε το μωρό μου να ανανεώνεται συνέχεια…

 

ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΟΥ.

Συνήθιζα να αποκαλώ το site μου ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΟΥ γιατί ήταν μοναδικό δημιούργημα μου , αν και το όνομα του site δεν μου ανήκε!

Έτσι όταν έφυγα από εκείνο το φροντιστήριο και δημιούργησα το δικό μου , την ΝΕΑ ΓΝΩΣΗ αποφάσισα να το πάρω μαζί μου , να το ανανεώσω , να το κάνω πιο όμορφο , αν και έχει μεγαλώσει αρκετά θα συνεχίζω να το αποκαλώ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΟΥ

Το site μου γεννήθηκε στις 25 Μαΐου 2001 από μένα , μιας και το ονειρευόμουνα χρόνια ολόκληρα, ήταν το αγαπημένο παιδί μου. Μέρα με την μέρα γινόταν όλο και πιο όμορφο . Σε αυτό τοποθετήθηκαν θέματα Φυσικής και Χημείας για εργασία στο σπίτι για τους εργατικούς μαθητές, online, virtual school για όσους δεν μπορούν να παρακολουθήσουν το κλασσικό Φροντιστήριο , παιχνίδια , γιατί και τα μωρά παίζουν, καθημερινές πολιτικές, αθλητικές ειδήσεις, όλα τα εκπαιδευτικά νέα από τις καθημερινές εφημερίδες, , φρέσκιες ειδήσεις, αγορά εργασίας, χρήσιμες διευθύνσεις, δωρεάν sms , οι σχολές πρώτης προτίμησης, πώς να συμπληρώσετε σωστά το μηχανογραφικό σας , ημερολόγιο, σχολές που οδηγούν σε χρήσιμα επαγγέλματα , ανέκδοτα, μέρος για chat χωρίς να σας ενοχλεί κανείς, και τόσα άλλα

Οι επισκέψεις στο site μας ξεπέρασαν τις 109.000 πράγμα που δείχνει ότι το μωρό μου ενηλικιώθηκε . Οι εικονικοί μαθητές ξεπέρασαν τους 100 και η χρησιμότητα του site έφθασε στα ύψη.

Το μωρό μου άλλαξε domain , δηλαδή μετακομίσαμε όλοι, αφήσαμε την μιζέρια, την κακία πίσω μας και προχωρούμε μπροστά με το κεφάλι ψηλά, νικήσαμε , γκρεμίσαμε το παλιό, παμπάλαιο φροντιστήριο και οδηγηθήκαμε στην www.neagnosi.gr . Το μωρό μου μεγάλωσε και έγινε πανέμορφο αλλάζοντας στέκι

Ευχαριστούμε όλους όσους ήταν και είναι στο πλάι μας και αυτοί είναι πολλοί